BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Friday, 7 August 2009

cupcake deco

salam...
lama rasanya dah x update blog.bukannya xdak cerita,cuma rs mcm malas nak mengupdate.
btw,hari ni dalam sejarah.
ceritanya mcm ni,mmg lama dah berhajat dan berhasrat nak belajar memdeko cupcake,sbb xtahan tengok org buat comel2 semuanya.mmg dr kat moscow lagi suka mengusha2 blog orang,dan tengok2 cupcake yg cantik2 ni.ada jugak hajat sebenarnya nak dedicate bg kat kawan yg grad,sbb tu yg surf dlm intenet tgk mana ada org buat cupcake yg dkt2 dgn rumah.
so semasa meng'google' pun,tjumpak lg fotopages kak suzana ni,mmg btui2 kat sungai dua ni.sgt lah excited tambah2 kak ana ni mmg ada buat kelas mngajar2 ni... ~wink,syok2...
semalam baru teringat nak mencari balik fotopages (klik sini utk tgk fotopage kak ana)akak ni,sbb sblm ni bz dgn elective kat hosp watsoever kan.
lps dah bukak fotopages kak ana ni,sj la try2 mesej kak ana tanyakan kelas dia tu.tp mula2 tu kecewa la jugak,sbb kak ana kat dah full(kelas tu keesokan hari nya je,so ni mmg last minute habis la ni), tp alhamdulillah(ini namanya rezeki), tetiba ada pulak org yg cancel,so...mmg rezeki sungguh la ni.
so hari ni sangat lah happy,dapat belajar mendeko cupcake for the 1st time in my life...yay!!!
dreams come true. :-X
nmpk mcm senang je kak ana buat,tp bila try buat sendiri,alamak,hampeh btui,tgn keras kedekung,haha...kena bnyk praktis ni...biasa la,1st timer kan...


hari ni belajar 10 designs. jamu2 la mata anda yer...:-))

4 comments:

syamsiwahsyi2908 said...

ok la tu ..still nampak cantik deko tu..xpe la..beginner kan..lama2 nanti mesti terror..hehe

raihan said...

syamsi:hihi,mmg beginner habes la ni...tu kalau zoom dkt2 mmg nmpk sgt la cacat cela dia...xper,the imperfect beauty,cewah...

Aya Khumyra said...

cute..cute!
ni la design paling cute for cupcakes yg aya penah jumpe!
congrates anyway! :D

Ustaz Amin said...

salam ziarah