BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Thursday, 22 January 2009

lost n not found...

salam....
guess what?i lost my purse in NAPLES,ada org pickpocket ,masa dalam bas yg xlah sesak sgt,tp nmpk mcm dibuat2 sesak utk senangkan diorg pick-pocket,jahat btui...haha(mcm org giler je gelak,pdhal mcm sedih gak)...--->pasrah sebenarnya,nak buat mcm mn,tp alhamdulillah xda benda2 penting pun dlm tu...tp bila balik moscow nanti,xdak duit rubles lgsg la,n kena pegi buat lain kad metro...huhu,masuk kali ni dah 2kali kad metro hilang...mesti kena fine nanti,:-(

sapa2 nak hadiahkan purse baru?

3 comments:

dayah said...

tamau adiahkan!g beli sendri...hehehe
rehannnn!!!berat naek dgn banyaknya...huhuhu

husna said...

aah raihan..ms kami pegi dlu camtu gak..tp kat pisa..ms nak naik bas diorng buat2 sesak2 tolak lak naik bas.pdhal sambil2 tu duk nyeluk tangn tu dlm beg(beg kwn kami)...itali2..aiyyo!!
owh,seb baik kami xtergerak hati amik gambaq dgn gladiotr tu..huhu..dah agak mesti kena bayaq punya..

raihan said...

wuish...mmg pun,orang naples xbaik,mncuri purse km...huhu,kan dah ssh kena buat metro baru,kad insurance pun hilang,huhu...

haha,gladiator tu satu lg penipu,benci tui...