BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Monday, 8 June 2009

like a newborn baby...

salam

hari ni,satu benda yg xdiduga terjadik...huhuhuhu


:-(((((((((((((((((((((((((((((((

sambil mengekang air mata(tipu je ni)

lappie buat hal,mmg dah lama ada symptoms akan jatuh sakit dan parah,tapi selama ni masih bole bertahan...

tapi hari ni,lappie sudah xberdaya menahan kesakitan...

lalu...

dia pun coma...

perlu masuk ICU

dan diformat kembali...

sorry lappie...lappie akan jadik lappie yg baru,bkn lg yg dulu~reincarnate...

haha,emo lak...

format laptop je kot,tp ada perasaan sdey...sbb xdapat selamatkan gambar my babies...sorry adam dan sarah...balik nnti maksu amek gmbr korg dua banyk2 lagik,pas2 masuk cd,k?

p/s:ni hijack comp dayah ni(wooot,thanx n sowi guna tnpa permission,bosan tggu lappie tu,lambat bgt kot..nak stat studi pun xdak mood duk runsing psl lappie tu...isk3...

2 comments:

dayah said...

congratulations!
your lappie has been successfully reincarnated. according to karma law, your lappie will suffer (bad life)as it did not behave well in it's previous life.(philo mode:buddhism)

of course, all of those mentioned above are total bullshit. mainly because:
1.philo is total bullshit.
2.islam is the way of life.no such thing as reincarnation n karma.


so,mari berdoa supaya lappie kamu sihat kembali.ameen.

crap! i should be studying..

raihan said...

mantap philo...:-)))

ya...kembali sihat...ameeen...

kalo x,tuan dia lempaq kuaq tgkp...