BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Monday, 17 November 2008

akibat dan akibat...

yup,today i had a lonnngggggg day,like alwiz,hihi...but then,even though i didnt get enuf sleep las night, i still manage 2 cook after my class...semua ni sbb dah janji hampir smnggu nak masak,gara2 ada buat slh dgn sum1,huhu...arap2 nya dah di maapkan la ye...hihi,sowi xsngaja...
ini lah rupanya nasi daging yang dijanjikan tu...hihi,mayb ramai yg xpnh dgr psl nasi daging...most of my frens kat sini xpnh jmpk pun nasi daging,huhu...tp mmg dr kecik2 dl mak slalu dah buat nasi daging ni,esp time raya korban...tp mesti la yg mak buat brganda2 lg sdp...

btw,lately,my mood often fluanctuates,huhu,sng sgt pulak tu--->yg mmbawa kpd kna mntk2 maap ni,sbb rs dah terover lak,bole mmbahayakan org gak la,huhu...rs mcm ada emotional lability lak...xpe2,bole jadik normal,plus yg tu productive symptom,so mmg reversible la...hihi...huhu,asyik2 rs nak mrh je,pas2 over sensitive,etc...teringat td cikgu psychiatry tu ckp psl pathology development,huhu,yg bila org tu dah lama under depression,her personality will turn into depressive type of personality...tp,xdepress pun,cuma cpt mnjadik 'down',huhu...emotional unstable je kot,huhu...insyaAllah lps ni ok balik la kot,:-)

ada sapa2 nak try resepi ni?xdak spesifik resepi pun,cuma buat mcm nak buat nasi ayam,cuma bezanya skrg ni guna daging,hihi...:-p

5 comments:

tiha said...

rehan eja sum1 tu mula2 kte baca mcm suami... hahaha.. sedap la nasi daging rehan tu.. hihihi.. nnt masak la plak utk kte yea.. huhuhu :P

raihan said...

suami??hihi,xdak jdoh lg...:-p
insyaAllah nanti kalo km buat slh pukul2 ampa,km msk,hihi:-p...gurau je,...anytime dear,ckp je,wahaha...:-p

Mohd Hazreen Rashid said...

raihan tak aci! hang banyak buat salah dgn aku...aku nak nasi dagang cepat! hehehe....

raihan said...

haha,hazreen..ya ka?aku buat slh apa la dgn hg,hihi...
nasi DAGING la,bukan nasi DAGANG...:-P

acap said...

wei..curi gmbar dr kamera aku...ceh,mengambil kesempatan..cepat,masak lg kt aku..haha