BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Wednesday, 29 April 2009

apa ni?

salam...
cuba teka apa mknn dalam gmbr di bawah?
hihi



a)mee goreng

b)spageti goreng

c)laksa goreng

d)bihun goreng(yang ni tipu sgt la tu,hihi)

perhatikan betui2...

ye,btui,jwpnnya adalah c)laksa goreng...

hihi,suka nya dgn laksa goreng ni...mesti ada yg rs mcm mmbazir je buat laksa untuk digoreng,mayb ada yg akan kata mcm pelik...
but believe it or not, i 1st tried this laksa goreng at my cousin's engangement kenduri few years back...mmg bes dan sedap la...
and mak pun,kalau ada laksa lebih kat rumah yg xabes,mak akan goreng laksa tu...
of course la kalau guna laksa basah yg beli kat market tu lagi bes, tp guna laksa kering pun ok jugak...
goreng mcm biasa ja,cuma bezanya guna laksa beras instead of mee or spageti...
~minggu laksa~

5 comments:

Yopiscky said...

hantu laksa sungguh la dia neh..
pasni try laksa panggang plak..amacam?

raihan said...

hoho...mnarik gak idea hg tu...nnti aku nak try,hmmm,tp mcm mn nak gntung laksa tu utk pnggg?musykil3...
haha

Aya Khumyra said...

haha...
rajin btol koran9 men9'alter' resepi zaman berzaman ye??
ekeke :D

Ustaz Amin said...

salam Ziarah

raihan said...

salam ziarah ustaz...
terima kasih sudi lawat blog yg xseberapa ni...