BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Sunday, 17 May 2009

baking again...

salam

exam mnjelang sudah...

perlu study...tp mana pegi mood study neh???


masalah besar bila nak studi,adalah mulut sentiasa nak mngunyah...

kalau x, mesti somehow akan carik jugak something smpi dpt...


kalau xdak,rela mengorek bahan2 untuk memasak,walaupun bahan yg ada seminimal yg ada...

payah btui asyik mcm ni...


tp kalau tidak,ssh untuk concentrate...

paling kurang pun perlu sweetss...

apa lah aku ni...patut lah org lain turun berat time exam, beRat aku makin menjadik2 time exam(x exam pun sama jerr)

haha,so jom tgk apa menu untuk hari ni(kononnya nak siapkan case report and studi paeds la,sikit je kot yg jlnnya)

setelah melantak nasi lemak yg sgt marvellous pg td(scheedaappp la korg masak:tenkiu untuk amnah,tiha,ks,nab,wany,tiqah and miza)...ptg td try buat banana choc muffin(or shud i say APAM?haha) main masuk je bahan...

layan la...asalkan terasa pisang tu kat tekak...

ALHAMDULILLAH

ok,usaha caiyok2 untuk exam...

INGAT raihan...setiap usaha akan ada ganjarannya...doa jgn lupa...

[SyaRiatuLLAH n SuNNatuLLAH]

gambar je yg lbey...hihi

4 comments:

dayah said...

sedap sedap sedap!!!
nak laaaggggieeeeeeeee

raihan said...

time kaseh atas pjian anda...hihi ~weee
rsepi campak2 ja...tggu cheese cake ampa lak la dayah...:-p ~wink3

dayah said...

huh??
aku..cheesecake??
makan bole laa..hahaha

raihan said...

hak3...km pun bole mkn...jom makan sesama...:-D