BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Monday, 18 May 2009

TaggEd lagik...:-)))

salam...
saja2...enjoy la gmbr kat bwh

1) Anda rasa anda hot?

warm aje...biasalah,manusia berdarah panas...:-p


2) Upload gambar kegemaran anda?

3) Kenapa anda suka gambar ini?

sangat ssh nak carik gmbr feveret,huhu,ni antara yg bekenan di hati la...penat mncarik di fb,huhu...suka sbb gmbr ni candid kot,expression muka sume org natural je,pas2 kaler dia cantik...:-))) bnyk lak sbb ^____^

4) Bila kali terakhir makan pizza?

xdapat nak recall [hint3,nak pizza,kpd sesapa yg terer buat piza,:-p]

5) Lagu terakhir yang anda dengar?

Irhamna by Opick

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Dengar lagu Irhamna tu kat handphone...sambil tgh YM dgn kawan...huhu

7) Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?

errkkk,sedap dah kot nama Raihan ni...~blushing

8) Tag lagi 5 orang?

i) Dayahcrib (walaupun rs mcm dayah dah pnh buat tag ni==i'm so hot??==haha

ii) Yop (yes,hg la matyop)

iii) Amil schweettt

iv) Ahya gula2 bintang

v) sapa lg,hmmm...Din la,a.k.a Chouji--kalau hg baca la blog aku yg xseberapa ni...

9) Siapa no. 1 pada anda?

panjang sgt kot nak describe sume...jiran selang 2 bilik masa kat mrsm lgkw,classmate 4 uray, then dia ni slalu lepak kat tgkt 5 blok apa ntah xingat dah kat intec tu(haha),pas2 classmate group B kat intec, pas2 jadik room mate smpai skrg...a really good cook(hint nak mkan sdp,hihi)...

10) Orang no. 3 ada hubungan dgn sesiapa?

ermm,biar la tuan empunya body yg jwb sndiri...yg pastinya, kami semua the Puellas mmpunyai hubungan dgn dia...^______^

11) Kata sesuatu mengenai org no. 5?

Bakal guru pembimbing anak bangsa...selamat hari guru...

12) Bagaimana pula orang no. 2?

Selamat meniaga apam balik...aku nak resepi,bole?hihi

13) Pesanan kpd no. 4?

slamat mncarik keja...jgn lupa update blog...:-P ~wink

sekian keja2 menyelesaikan hutang2 TAGGed pd pg ini...

8 comments:

Kamal said...

hello cik raihan. aku blog hopping malam ni. terjumpa blog ang. hehe.

raihan said...

eh kamal..haha,baru tjmpak blog aku ka?
xpa2...
enjoy :-p

Nabz said...

weee..aku pon suke gambaq tu sebelum ditewaskan oleh si syikin dol yg nampak jer kering tapi gagah...huahauahua...

raihan said...

weee nab...depa mmg,nmpk kecik,tp tgn kuat2...bygkan km kalah dgn ili...isk3...tp mmg la tgn km ni lemah longlai,huhu...
:-p

Yopiscky said...

wahhh..ni tag yang ke brapa ploh aku dapat tapi aku masih berhutang suma tag tu..nanti aku senang aku buat na..nak resepi?meh umah aku huhu

raihan said...

yop, kena p umah hg baru leh dpt resepi ka?hg nak buat demo eh?hahaha...

Yopiscky said...

ha la cekk..ingat senang ka?dari kecik aku blajaq skang baru pandai haha

raihan said...

tu dia aih yop...mcm tu baik aku suh hg buat bg aku mkn ja...haha,20 tahun bljq baru bole pndai buat apam balik mcm hg...:-D