BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Tuesday, 2 December 2008

lamanya xmenulis...

salam smua(if any,hihi)
lamanya dah xmnulis,dah seminggu lebih rsnya...ni semua gara2 sbb bnyk sgt yg nak ditulis las wik,but it was a long week,n blame it on myself,i forgot 2pay phone bills,n end up kena potong,huhu,sowi rumets...4 ari xdak intenet,huhu,kitorg isi masa dgn masak2...
n d most important event for las wik was.....jeng3x...there're new member in my family...welcome 2 d world SARAH PUTERI ALYSSA...maksu xsabar nak tgk puteri maksu ni...:-p

btw,she was born on 24 nov 2008, a year n a month after her elder brother,adam was born...:-p
adam pulak,kena chicken pox ari2,tp alhamdulillah dah sihat,tp bdn still penuh parut lg la...n this is quite funny la,coz he is being jealous of his baby sister...takut sume org tumpu kat adik dia kot..my mak ckp,adam suka amek botol susu adik dia n mnum semua kat dia,isk3 adam ni...kebetulan dua2 siblings tu mnum susu soya(intolerance kot kat susu lembu),so mmg sakan la si adam ni mnhmntam susu adik dia...:-p but according to my psychiatry teacher,bnda tu normal je utk bdk2,utk rs mcm tu...dah la adam tu suka pegi pukul2 kaki adik dia,isk3...xpe2,pukul2 syg,insyaAllah dah bsr nnti akan jadik mesra,n saling mnyayangi,amin...
n i more thing dat i did las 1 n 1/2 week was doing a small business with dayah at sukom...thanx kpd pmbeli,maapkan apa2 yg tkurg ke tlebih ke, ye...alhamdulillah walaupun bnyk cbrn ari2(sampai hampir2 putus asa,thnx to all my fwens yg tlg,hargai sgt2 jasa baik korg),alhamdulillah at least balik modal la jugak...it was a really hard work that night,we didnt get any sleep at all,n rs2nya dah xnak dah mniaga kat sukom lps ni,huhu(dgr mcm cpt putus asa,kan?) i'll upload d photos later...blum amek dr org lain...

n mggu ni jugak selebret besday dayah (30/11) n besday kim(1/12)--->sowi kim xpegi masa diorg buat surprise party ari2...anyway,hepi besday my dearest fwenz...nnti baru p amek gmbr dr kamera org lain...

4 comments:

gorgeous said...

chomeynyee adam ngn alaysaa..hehehe..dulu pun,abg ngn kakak kte jeles waktu kte lhr..derang trk2 rambut ngn ggt jar1..huhuh..tp besar, rapat cam 1s1 ngn kuku.. :D

raihan said...

hihi...mcm tu kena suruh adam tarik rambut sarah la nanti,hihi,supaya lg rapat nanti,hihi...huruf i maryam xleh guna eh?

Hazreen Rashid said...

fuyooo sarah puteri alyssa...

wehh raihan aku gembira hg dpt tulis blog dgn stabil n konsisten nie...hehe... menarik2...

raihan said...

hihi,xla konsisten sgt...sbrnya sbb bnyk sgt bnda dlm otak aku ni,so aku kena carik saluran yg btul utk keluarkan...bak kata cikgu psychiatry aku,kalau capacity utk store emotion kita kurang,kita kena carik medium yg btul utk salurkan,haha...
haah,sarah puteri alyssa...nak sebutan yg btui,tnya nas,haha...mcm dlm novel pulak nama tu...

bnyk nya aku tulis..sowi