BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM

ASSALAMMUALAIKUM WBT


SELAMAT MEMBACA...

iklan sikit

iluvislam

my pet

Tuesday, 23 December 2008

PROMO!!!iklan....(tlg promot je ni)

4th entry for today(MIGHT be the last for today,haha...)

PROMO 1.
ada sapa2 yg mengidam teringin makan pizza?freshly baked n sent right to ur door...haaa.....kalau jwpnnya ya....boleh la pesan dr mohd asyraf(a.k.a acap,cerap, or watso ever korang pggl dia),bole la order dr acap(bilik 608,ataupun msj +79263020342 ataupun ym paksu_a, ataupun bole ckp dgn sy je...tp,kena bgtau awal sikit la utk prepare bhn,nak tggu yis kembang lagi,etc(kena tnya chef)

ini lah contoh pizza brand acap...sapa2 bekenan?

harga nya nanti ltk ye...x tnya chef btui2 lg...cuma org dah mntak tlg promo,so,here it is...:-p


PROMO 2.

this 1 kawan dr volgo mntk tlg promot (yat namanya,housemate dia buat jual)...so,tlg la promot,mmndgkan kos hidup pun dah mngkat naik kat bndr volgograd tu...
so,ini lah dia....bole klik sini utk tgk... brg2 elektronik,mcm i pod, i phone,mostly brg apple...and ada jugak black berry bold...

i pod nano 4800 rub...

black berry bold

hmm,brg2 ni ada kat volgo...tp,insyaAllah kalau ada permintaan,kwn sy tu kata,cuti winter nnti dia turun moscow,dia hantarkan...

pe2 pun,please contact d owner of d blog via email (gizmoses@gmail.com) or YM! (gizmo_pony).

ataupun bole ym kwn sy(a.k.a yat@hidayatil alimi) YM : da_radio

ok,sekian iklan...selamat mmbeli belah...:-p

2 comments:

AshRalF SoleH said...

waa hg memang bleyh jadi promoter bertauliah rr...byk benor nyer haa brg dia promotekan...hg dpt aper2 ke fr TaT..waa,bleyh mengunding gossip nih..entah2 dok kumpui duit belanja kawin...haaa kantoi

raihan said...

hg ni sgt suka bergosip la acap...isk3...aku tlg hg gak,dgn hrpn hg bg dadih bnyk2 kat aku...:-p